Daiwa Advantage Groundbait 1KG - Allround (13300-002)

DAIWA

TERMÉK SZŰRŐ

Az eredetileg hirosimái székhellyel rendelkező japán Daiwa 1958-ban kezdte meg a kereskedést, bár már 1955 óta gyártott orsókat. 1977-ben hozták létre a Daiwa UK gyárat a skót Whishaw-ban, ahol a mai napig megmaradt és üzemel. Jelenleg Skócia a Daiwa legnagyobb, a Távol-Keleten kívüli gyárával büszkélkedhet. Ez azt jelenti, hogy az Egyesült Királyságban értékesített Daiwa horgászbotok és orsók nagy többségét az Egyesült Királyságban építették és tervezték, az Egyesült Királyság horgászainak igényeit figyelembe véve.

A Daiwa „Feel Alive” szlogenje tökéletesen összefoglalja a vállalat szellemiségét – olyan felszerelés létrehozása, amely lehetővé teszi a horgász számára, hogy egy legyen a vízzel! Elkötelezett amellett, hogy élenjáró felszereléseket kínáljon a verseny horgászok számára szerte a világon. Történelme során a jellemzők, a design és az anyagok terén elért innovációt ipari szabványokká alakította, ami tükröződik szerte a világon. A Daiwa innovációjának hatása érezhető minden alkalommal, amikor kézbe veszünk egy horgászbotot vagy megtekerünk egy orsót, mivel a Daiwa olyan iparági mércét állított fel, amelynek mások megpróbálnak megfelelni.

2019-ben bevezették DAIWA N’ZON márkanevet, mely márkanév alá tartozó termékek mindegyike professzionális és kielégíti a modern feeder horgászok igényeit.