Fjuka 2in1 Fatboys Pellet 10MM (FJF)

FJUKA

TERMÉK SZŰRŐ

Az agy a Fjuka Bait mögött a megfoghatatlan David Preston. A Preston Innovation egykori alapítója és számos ipari szabvány feltalálója.

Amikor 2014-ben David Preston eladta a horgászmárka birodalmát, korai nyugdíjazást tervezett. Először Japánban ment nyaralni, ahol elmodása szerint:

„Kerékpároztunk egy távoli japán faluban, amikor egy öreg férfira bukkantunk, aki az unokájával horgászott. Fogták a halakat egymás után. Némi kavargás után egy eldugott kézműves műhelybe vittek minket. A hely tele volt a helyiekkel, akik ezeket a kerek, rugalmas, halcsalikat nyújtogatták, gyúrták. Rögtön tudtam, hogy ezzel a végére értem a nyugdíjamnak! ”

Nagy-Britanniában Preston sok-sok hónapot töltött a csali előállítás folyamatának tökéletesítésével. És végül 2019-ben megszületett a Fjuka 2in1 Bait.

Ez a legnagyobb csalitechnikai újítás a csontkukac óta. Egy igazi forradalom.

„A Fjuka termékek valóban forradalmiak, rendkívül eredményesek, könnyen használhatóak és hihetetlenül rugalmasak. Célunk, hogy a Fjuka Bait-szel inspiráljuk az embereket, hogy egyszerűen ragadjanak meg egy botot és egy kis Fjukát, és menjenek ki a szabadba horgászni. „