Leeda 45In Umbrella 230CM (Q8003)

LEEDA

TERMÉK SZŰRŐ

Az 1980-as évekbeli megalakulása óta a Leeda Fishing olyan termékeket kínál, melyeknek nemcsak rendkívüli az ár-érték aránya, hanem tartós teljesítményt is nyújtanak a végfelhasználó számára és ideálisak a kezdő horgászoknak.

2016-ban a Leeda elkészítette eddigi legfinomabb terméksorozatát. A Leeda Concept termékeket úgy tervezték, hogy minden horgász igényét kielégítse a kezdőktől a tapasztaltabbakig. A sorozat lefedi a finomszerelékes horgászat széles területét. Botok, orsók, hálók, merőtőnyelek és horgásztáskák egyaránt megtalálhatók. Ráadásul minden termék a legjobb minőséget kínálja kivételes áron.

Nem csoda, hogy a Leeda Concept GT márkanév jó hírnévnek örvend a minőségi termékekről és azok figyelemfelkeltő Leeda Concept GT-X botjairól, akár a Waggler, a Bomb vagy a Feeder módszert részesíted előnyben.

A Leeda rendelkezik a Rogue termékcsaláddal is, amely elsősorban a ponty horgászat szerelmeseit igyekszik kielégíteni, olyan kiegészítőkkel, mint a halápolási termékek vagy bottartók. Minden Rogue terméket úgy alakítottak ki, hogy a tartósságot és a sokoldalúságot tartották szem előtt.