Sonubaits 17L Mixing Bucket (S0950006)

SONUBAITS

TERMÉK SZŰRŐ

Sonubaits az élen jár a csalikkal kapcsolatos innovációban, és elkötelezett abban, hogy a legjobb termékeket állítása elő a modern horgász számára. Ehhez szorosan együttműködik egy tanácsadói csoporttal, amelyek mindegyike a saját szakterületének szakértője. Például Des Shipp vagy Lee Kerry akik kiváló versenyhorgászok.

Sonubaits rájön, hogy a hal kifogását elősegítő tökéletes csalik előállításának egyetlen módja, ha meghallgatja a “parton ülő” horgászok véleményeit. Mert ők azok akik elég tapasztalattal rendelkeznek és tudják, hogy hogyan akarják, hogy a csalijaik bizonyos helyzetekben működjenek. Ezen információk segítségével a társaság finom hangolja a termékeit. Az ily módon előállított csalogatóanyagok nagyszerűen teljesítenek mind a ponty-, a match- vagy a folyóvízi márna horgászatban. Minden horgász és minden horgászstílus számára van valami!

A Sonubaits ezután átfogó forrásait felhasználva csak a legjobb összetevőket szerzi be, és a legmagasabb szintű gyártási feltételek kombinálásával pontosan megalkotja azokat a csalikat, amelyekre a horgászok vágynak. A halak viselkedésének ismereteivel képes megfelelni a modern horgász igényeinek, hogy olyan csalikat hozzon létre, melyekkel több fogást lehet elérni.

A legfontosabb, hogy a Sonubaits hatalmas választékkal rendelkezik, a bojliktól az etetőanyagokon át a pasztáig. Nem beszélve a különféle horogcsalikról, mint a pop-up vagy a wafter. Itt valóban van csali minden hal számára. Ha ez nem lenne elég a különféle adalékok, aromák vagy színezékek segítségével a kísérletezőbb horgászok a kombinációk végtelen tárházával találkoznak.