Browning Hyper Carp Competition 100 FDL Pole 11.5M (10412115)

A Browning Hyper Carp Competition 100 FDL 11.5M egy igazi igavonója az FDL szériának. Akkor érzi magát igazán jól, ha nagytestű halak vannak előttünk nagyszámban, és azokat mihamarabb szeretnénk a parthoz kormányozni.

265 .990 Ft

  1-3 munkanap

Szállítási díj: INGYENES
Cikkszám BR_10412115 Kategória Címkék ,

Leírás

A Browning Hyper Carp Competition 100 FDL 11.5M egy igazi igavonója az FDL szériának. Akkor érzi magát igazán jól, ha nagytestű halak vannak előttünk nagyszámban, és azokat mihamarabb szeretnénk a parthoz kormányozni. Ebben az esetben mutatja meg a 100 FDL a tényleges erejét.

A Full Dual Lenght (FDL) azt jelenti, hogy a széria minden botja minitoldó segítsége nélkül is pontosan 11,5m hosszú. Mivel nincsen szükség minitoldóra – ami a botok akcióját negatívan befolyásolnák – így az Browning Hyper Carp Competition 100 FDL botok utánozhatatlanul harmónikus fárasztási akciót és jó kiegyensúlyozottságot mutatnak. Ezek a tulajdonságok, karöltve a szilaj erővel teszik a széria botjait tökéletes fegyverré akár a nagypontyok horgászatához is.

Dacára annak, hogy a botok a komplett hosszúságot prezentálják, szállítunk melléjük egészen rövig nyéltag toldót is (EVA Square Pole Mates). Ennek két fő funkciója van. Az egyik, hogy védi a botvéget az összeroppanástól, így növelve a bot élettartamát. A másik előnye, hogy komfortosabbá teszi a többórás horgászatot. Szögletes habszivacs borítása kellemesebb a könyöknek, és kevesebb az esélye a bot kicsúszásának. Kezünkkel természetesen a karcsú bottestet fogjuk a pontos csalivezetéshez.

  • Mivel a rakósbot pontosan 11,5 m hosszú, elég egy rövid nyéltag toldó a 13 m eléréséhez.
  • Opcionálisan kapható minitoldók (Pole Protector), hogy minél többféle távolságra horgászhassunk. Védik a tagok végeit az összeroppanástól, deformálódástól.
  • EVA Square Pole Mates végzáró a 11,5 nyéltaghoz egy új komfortot varázsolva a vízpartra.
  • 100%-ig kompatibilis az összes Hyper Carp Competition rakós bothoz, valamint illeszkedik az összes Xitan és Sphere 2/1 top szett

További információk

Tömeg 0,975 kg
Típus

carp pole

Hossz

11.5m

Szállítási hossz

185cm

Tagok száma

7

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Browning Hyper Carp Competition 100 FDL Pole 11.5M (10412115)” értékelése elsőként

Szállítási információk

INGYENES szállítás 20.000Ft felett.

Magyarország
Szállítási díj: 1.490Ft

Szállítási módok: Csomagpont, Házhozszállítás, Foxpost, Személyes átvétel

Külföld
Az Európai Unió egész területére szállítunk!

További információk!


Fizetési módok

Bankkártyás fizetés a BARION rendszerén keresztül.

Utánvét: Fizetés átvételkor készpénzzel vagy bankkártyával. Max. 150.000Ft-ig, díja: 490Ft

Banki átutalás: Fizetés közvetlenül a bankszámlánkra.

További információk!