-20%

Browning Ultimatch FSO FD 835 (0405035)

A könnyű és kompakt Browning Ultimatch FSO FD 835 orsó egy igazán különleges feeder és match orsó, melynek hosszanti tengelyirányú kialakítása hosszabb, és ennek az előnynek köszönhetően jobb zsinórvezetést tesz lehetővé dobás közben.

30 .790 Ft

  1-3 munkanap

Szállítási díj: INGYENES
Cikkszám BR_0405035 Kategória Címke

Leírás

A könnyű és kompakt Browning Ultimatch FSO FD 835 orsó egy igazán különleges feeder és match orsó, melynek hosszanti tengelyirányú kialakítása hosszabb, és ennek az előnynek köszönhetően jobb zsinórvezetést tesz lehetővé dobás közben. A gyors cselekvés a kritikus kapáshelyzetekben elengedhetetlen! A Ultimatch orsó rendelkezik egy „Quick Drag” fékrendszerrel, amely megkönnyíti az első fék gyorsabb állítását. A fékbeállítás a nyitottól a zárt állásig különösen rövid fordulattal állítható az első féken. A magas minőségű csigatengelyes meghajtás egy „Slow Oscillation” rendszer segítségével teszi lehetővé a sima zsinórvezetést. A dobfejen lévő „One-touch quick release” rendszer segítségével a dob pillanatok töredéke alatt kicserélhető. A két rugós kialakítású és zsinórbarát zsinór klipsz kölcsönzi a biztonságot egy precíz horgászathoz. Magas minőségű alapanyagok, selymesen sima futás és egy erőteljes meghajtó kar egy gumírozott fogantyúval további technikai fénypontjai az Ultimatch orsónak.

  • ULTIMATCH FSO FD orsó: kompakt orsó a match-, bolo- és feeder-botokkal való horgászatokhoz
  • SAJÁTOSSÁGOK: egyedülálló kombinációja a könnyed match építési módnak és a hosszú zsinórbehúzásnak, csakúgy, mint a pontyozó orsók esetében.
  • TÁVDOBÓ-TUNING: Csigatengelyes meghajtás „Slow Oscillation” rendszerrel a zsinór tökéletes le- és feltekeréséhez, tökéletes a nagy távolságú dobásokhoz.
  • FELSZERELTSÉG: „One touch quick release” dobcserélési rendszer és gyorsan fogó „Quick Drag” fékrendszer, 2 rugós kialakítású zsinór klipsz

További információk

Tömeg 0,285 kg
Zsinórkapacitás

0.30mm/150m

Csapágyszám

8

Áttétel

5.1:1

Behúzás

77cm

Szeretnéd értékelni a terméket?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre és így másoknak is segíthetsz!

Amit mások mondanak

Még nincsenek értékelések.

×

Bejelentkezés

Regisztráció

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Continue as a Guest

Még nincs fiókod? Regisztrálás

Szállítási információk

INGYENES szállítás 30.000Ft felett.

Magyarország
Szállítási díj: 1.590Ft

Szállítási módok: Csomagpont, Házhozszállítás, Foxpost, Személyes átvétel

Külföld
Az Európai Unió egész területére szállítunk!

További információk!


Fizetési módok

Bankkártyás fizetés a BARION rendszerén keresztül.

Utánvét: Fizetés átvételkor készpénzzel vagy bankkártyával. Min. 5000Ft és max. 300.000Ft-ig. Díja: 100.000Ft-ig: 490Ft, 100.000Ft felett: a rendelési érték 1%-a

Banki átutalás: Fizetés közvetlenül a bankszámlánkra.

További információk!