Szállítás és fizetés

Szállítás

RAKTÁR ÁLLAPOT

A készletinformációkat napi szinten frissítjük az aktuális készletszintünk és a forgalmazóktól kapott információk függvényében.

Amikor a termék mellett azt látod, hogy "Raktáron" , akkor az azt jelenti, hogy azonnal elérhető a raktárunkban vagy a forgalmazó raktárában. Ebben az esetben a lehető legrövidebb idő alatt átadjuk a futárszolgálatnak a megrendelt terméket. A várható szállítási időt minden esetben megtalálod a termék oldalán. Természetesen a rendelés visszaigazolásnál is tájékoztatunk erről, és amennyiben bármi probléma lenne a szállítással, kollégánk telefonon vagy e-mailen keresztül megpróbál tájékoztatni.

Terjedelmes termék

Webáruházunkban megkülönböztetünk "normál" és "terjedelmes termékeket", a termék méreteitől függően. 

A "terjedelmes termékek" szállítása bizonyos szállítási módoknál nem lehetséges másoknál feláras, illetőleg csomagolásuk nehezen kivitelezhető és költséges. Azoknál szállítási módoknál, ahol lehetőség van terjedelmes termék szállítására, ott a terjedelmes csomag szállítási díját külön feltüntettük!

Terjedelmes termék kategóriák: Horgászbot, Merevfalú bottartótáska, Fotel, Versenyláda, Merítőnyél, Merítőfej

Szállítás FOXPOST csomagautomatára

FoxPost automatára történő szállítás esetén a szállítási költség minden csomagnál 999Ft. A szállítási díj Magyarországon belül egységes. 15.000Ft-ot meghaladó rendelés esetében a szállítás ingyenes.

Fontos azonban tudni, hogy csomagautomatára 20kg-nál nagyobb és 60x36x62cm-nél nagyobb csomagot nem lehet szállítani, ezért a "terjedelmes termékek" szállítása ezzel a szállítási móddal nem lehetséges. Amennyiben a megrendelésedben szerepel "terjedelmes termék" vagy a megrendelt termékek össztömege meghaladja a 20kg-ot rendszerünk nem fogja felajánlani ezt a szállítási módot!

Fontos! FoxPost automatára történő szállítás esetén az utánvét összegét csak bankkártyával lehetséges fizetni!!

Foxpost Csomagautomata?

  • Országszerte több mint 100 átvételi ponton biztosítják a kényelmes és gondtalan csomagátvételt. A munkából hazamenet, későn este vagy korán reggel, hétvégén vagy a nap közepén, amikor és ahogy kényelmes. Itt megnézheted, hogy melyik esik útba.
  • Ha a csomagod megérkezett az átvételi pontra, SMS-ben értesítenek. Az üzenetben elküldött egyedi, csak általad ismert kóddal nyithatod ki az automata megfelelő ajtaját. Az automatánál a webshopokhoz hasonlóan lehetőséged van használni a bankkártyádat.

Szállítás Csomagpontra

Csomagpontos szállítás esetén a szállítási költség normál csomagnál 999Ft, terjedelmes csomagnál 1.499Ft.

A 15.000Ft-ot meghaladó rendelés esetében a szállítás ingyenes!

Fontos azonban tudni, hogy csomagpontra 40kg-nál nagyobb csomagot nem lehet szállítani. Amennyiben a megrendelésed össztömege meghaladja a 40kg-ot rendszerünk nem fogja felajánlani ezt a szállítási módot!

Hogyan működik a CsomagPont?

  • Vásárláskor egy térképes kereső segít kiválasztani számodra a megfelelő csomagpontot.
  • A Csomagpontok általában bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, könyvesboltokban vagy egyéb forgalmas üzletekben találhatók. A legtöbb hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni vagy feladni kívánó ügyfeleket.
  • SMS-ben vagy e-mailben fogsz értesítést kapni a küldemény érkezéséről. Ezt követően 5 munkanapon belül, bármikor átveheted a csomagot, figyelembe véve a CsomagPont nyitva tartási idejét
  • Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek, a kutakon a parkolás egyszerű és ingyenes.
  • A Csomagpontokon  nagy részében bankkártyával is fizethetsz.

Házhozszállítás

A szállítás díja normál termék esetében 999Ft, terjedelmes termék esetében 1.499Ft.

A 15.000Ft-ot meghaladó rendelés esetében a szállítás ingyenes!

FONTOS! A futártól sérült csomagot ne vegyél át!

Felhívjuk a figyelmed, arra, hogy a termékek, illetve azok csomagolásának sérülésére vonatkozó reklamációt kizárólag a termékekről és a teljes külső csomagolásról készített fényképek elküldésével fogadunk el, az info@fishon.hu címen!

Szállítás külföldre

Webáruházunkban a következő külföldi szállítási lehetőségek közül választhatsz:

Szállítás CsomagPontra:

Normál termékek esetén 5kg össztömegig. Terjedelmes csomag szállítása nem lehetséges. Szállítási díj 999Ft. A 15.000Ft-ot meghaladó rendelés esetében a szállítás ingyenes.

Elérhető: Szlovákia, Csehország, Románia

Házhozszállítás:

Maximális csomag tömeg 40kg. Normál termék szállítási díj 3999Ft, Terjedelmes csomag szállítási díj 4499Ft. A 60.000Ft-ot meghaladó rendelés esetében a szállítás ingyenes.

Elérhető: Szlovákia, Csehország, Románia, Szlovénia, Horvátország, Ausztria

Fizetés

Bankkártyás fizetés (Barion bankkártyás fizetés)

Webáruházunkban Visa, Visa Electron, Maestro és MasterCard bankkártyákkal tudsz fizetni a Barion rendszerén keresztül. (Nem szükséges hozzá Barion fiók!)
Tranzakciód a Barion Payment Zrt. nemzetközileg elismert, biztonságos, minden szükséges hitelesítéssel ellátott fizetési rendszerén keresztül valósul meg. Tovább a BARION.com-ra.

Utánvét

A csomag ellenértéke az átvételkor a futárnál vagy az átvételi ponton kerül kifizetésre.

Utánvétes fizetési módra kizárólag magyarországi szállítás esetén, maximum 100.000Ft vásárlásig van lehetőség. Extra szolgáltatásnak minősül, díja: 490Ft

A futárnál és a GLS csomagpontok egy részénél bankkártyával is fizethetsz. Fontos, a FOXPOST szállítási mód esetében kizárólag bankkártyás fizetésre van lehetőséged!